Laat me je meenemen naar rommelmarkten en beursjes, naar Oostende en omstreken, naar de zee en de duinen, naar tweedehandswinkels en doe-het-zelf-projectjes, naar overzeese avonturen, maar vooral... laat me je meenemen naar mijn thuis.

zondag 8 november 2015

Shoppen vanuit je luie zetel.

Het wordt alsmaar makkelijker om items online te kopen. Kledij, accesoires, decoratie, meubels,... en meestal met de mogelijkheid om het aangekochte terug te sturen binnen een bepaalde termijn (kwestie van toch zeker die booty erin te krijgen). Het is toegankelijker en geef toe, de dingen die we online kopen, zijn meestal ook wel dat tikkeltje exclusiever. 

Naar aanleiding van de 'Dag van de webshop' een lijstje van 4 webshops waar je je kooplust kan botvieren! Wie weet kan je er, met een klein beetje geluk, een kleine korting of een promotie scoren... Met het oog op de feestdagen is het, voor diegenen in tijdnood, ook misschien geen slecht idee om nu alvast eens een kijkje te gaan nemen! 

Fee des Fleurs

Wat begon als een hobby (nl. het verkopen van zelfgemaakte juweeltjes) is uitgegroeid tot een enorm aanbod aan leuke hebbedingen voor baby's, kids, interieur en noem maar op! Ze doen nog steeds veel beursjes en marktjes in de omgeving en het aanbod blijft continu groeien. Zeker een bezoekje waard dus! 



Wolf en Wolkje 

Ze zijn begonnen met hun woonblog, waaruit al snel een 'Woonboek' volgde met een sublieme selectie van vintage - inspired en scandinavisch getinte interieurs. Met de komst van hun eerste kleine spruit veranderde hun aandacht naar de kinderkamer, wat resulteerde in een 2e boek: het 'Mini-Woonboek' (even subliem maar dan met kinderkamers). Bepaalde items die in het boek te vinden zijn, verkochten ze initieel op de woonblog, maar omdat de vraag zo groot werd, startten ze hun eigen webshop: 'Wolf en wolkje'. Intussen is deze zodanig gegroeid, dat Britt en Tom hun eigen winkel geopend hebben in hartje Antwerpen. Van een succesverhaal gesproken! De webshop gaat dus enkel en alleen maar om prachtige spullen voor je kleintjes. Needless to say, dat ik er ook zot van ben! 



l'Atelier de Juliette

Ik ben enorme fan van exclusieve, kwaliteitsvolle en zelfgemaakte spullen. Het staat dan ook buiten kijf dat deze dame alle stofjes die ze aanraakt, omzet in prachtige accesoires voor de moderne mama en baby. Ideaal voor geboortegeschenkjes! 


Bliss - Nordic Concept Store 

Een webshop volledig geïnspireerd door de scandinavische stijl en manier van wonen: lichte kleuren en simpele designs met een strak karakter. Voor de liefhebber is dit een echte aanrader want je kan hier voor bijna elke kamer in je huis iets shoppen. Na een popup-store te hebben geopend, werd beslist om op dezelfde locatie te blijven en aldus een gevestigde waarde te worden in Gent. De winkel zelf is een plaatje, geloof me maar op m'n woord en zoniet, ga dan gerust zelf een kijkje nemen. 




Geen opmerkingen: